Vaste kosten herbekijken met een kostenanalyse voor bedrijven

De vaste kosten herbekijken met een kostenanalyse voor bedrijven. Het is iets waar veel bedrijven momenteel voor kiezen. En dat is ook goed te begrijpen. De wereldwijde economische situatie is voor veel bedrijven niet heel gunstig op dit moment. En dus wordt er steeds meer gekeken naar manieren om op bepaalde gebieden kosten te besparen. De vaste kosten analyseren is hier een belangrijk onderdeel van.

Bij Buzzyes helpen we bedrijven door het maken van een grondige kostenanalyse. Bij veel bedrijven is namelijk vaak sprake van een misvatting. Ze gaan er vrij snel vanuit dat er op de vaste kosten niets meer te besparen is. Echter blijkt in de praktijk heel vaak het tegendeel waar te zijn. Buzzyes is intussen uitgegroeid tot een specialist op dit gebied. Wij herkennen al snel mogelijkheden tot een kostenbesparing die voor u als bedrijf zelf niet direct zichtbaar zijn.

U ervaart als bedrijf de volgende voordelen wanneer u ervoor kiest om een kostenanalyse door Buzzyes uit te laten voeren:

  • Meer inzicht in besparingsmogelijkheden: Uiteindelijk zorgt Buzzyes ervoor dat u als bedrijf meer inzicht krijgt in besparingsmogelijkheden. Dit kan namelijk op verschillende manieren tot uiting komen. We nemen contact op met verschillende leveranciers en kijken op alle vlakken wat er mogelijk is. De vaste kosten analyseren gebeurt zeer grondig. We laten hierbij geen enkele mogelijkheid onbenut.
  • Permanente kostenbesparing: Het doel is vervolgens om tot een permanente kostenbesparing te komen. Een kostenanalyse voor ondernemingen van Buzzyes leidt namelijk zoals gezegd tot een besparing op de vaste kosten. Aangezien deze besparing dus elke week, elke maand of elk jaar gedaan wordt, loopt de totale besparing op termijn hoog op. Het gaat niet om een eenmalige kostenbesparing, maar om een groter budget voor altijd.
  • Alleen een vergoeding betalen bij resultaat: Als laatste grote voordeel voor uw bedrijf is er het feit dat we alleen een vergoeding vragen bij resultaat. U betaalt Buzzyes dus alleen op het moment dat we ook daadwerkelijk met een realistische kostenbesparing op de proppen komen. We zijn er dermate van overtuigd dat dit voor de meeste bedrijven mogelijk is, dat we deze formule kunnen aanbieden.

Verder is er bij Buzzyes momenteel ook speciaal aandacht voor de horeca. Gedurende de coronaperiode vallen hier natuurlijk de zwaarste klappen. Er is veel behoefte aan manieren om ergens geld vrij te krijgen. Met een aantal acties voor restaurants kunnen we voor de horeca veel betekenen. We gaan op zoek naar manieren om kosten te besparen zonder dat hiervoor het ontslag van personeel nodig is.

Bent u dus geïnteresseerd in onze kostenanalyse voor bedrijven? Denkt u dat de vaste kosten laten analyseren kan leiden tot een daadwerkelijke besparing voor uw bedrijf? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten door contact op te nemen via het contactformulier. We kijken er naar uit om binnen afzienbare tijd een kennismakingsgesprek met u in te plannen. 

Finela bv

Volg ons op Social Media