Binnen uw bedrijf besparen op vaste kosten

Meer winst maken is niet altijd een kwestie van meer verkopen. Een heel goed alternatief is om te kijken hoe u als bedrijf kunt besparen op vaste kosten. Buzzyes bekijkt graag voor u waar er kosten kunnen worden bespaard.

Voordelen kosten besparen voor uw onderneming

Het besparen van kosten is op verschillende manieren voordelig voor uw onderneming. Zeker in de tijd waarin we nu leven. Besparen op uw vaste kosten kan bijvoorbeeld leiden tot:

  • Overleven van de crisis: Voor sommige bedrijven staat het water tot aan de lippen. Misschien bent u er hier ook wel een van. Besparen op vaste kosten is dan zeker interessant om de coronacrisis te overleven. Zo hebben veel bedrijven in de horeca het momenteel erg moeilijk. Om die bedrijven in de horeca te ondersteunen, hebben we dan ook een mooie actie speciaal voor deze sector. Kosten besparen is voor restaurants op dit moment echt essentieel.
  • Behouden van personeel: Een van de eerste maatregelen die er vaak wordt genomen in moeilijke tijden, is het ontslaan van personeel. Echter is dit zowel voor het personeel als voor het bedrijf zelf zelden een fijne maatregel. Er gaat ervaring verloren, alsook een bepaalde potentie om als bedrijf te groeien. Er moet dan op een later moment weer nieuw personeel worden aangetrokken, waar dan vaak weer een inwerkperiode aan vast hangt.
  • Meer budget voor groei: Zelfs als uw bedrijf momenteel niet in financieel zwaar weer verkeert, is besparen op vaste kosten altijd mooi meegenomen. Er is dan bijvoorbeeld meer ruimte voor bepaalde investeringen. Deze stimuleren in potentie de groei. Het is gewoonweg zonde om geld uit te geven aan vaste kosten als dit ook goedkoper kan.

Bij Buzzyes zijn we zodanig overtuigd van de besparingsmogelijkheden voor uw bedrijf, dat we werken met een no cure, no pay formule.

Dit houdt in dat we alleen kosten voor onze werkzaamheden bij u in rekening brengen wanneer we ook daadwerkelijk toepasbare besparingsmogelijkheden voor uw bedrijf hebben gevonden. Dus pas wanneer kosten besparen voor uw bedrijf ook in de praktijk echt mogelijk blijkt, vragen wij bij Buzzyes een vergoeding. Daarmee loopt u als bedrijf dus ook totaal geen risico op onnodige kosten.

Bent u benieuwd of kosten besparen voor uw onderneming ook op dit moment mogelijk is? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

We kijken er naar uit om uw bedrijf beter te leren kennen en op zoek te gaan naar een mogelijke kostenbesparing.  

Finela bv

Volg ons op Social Media