Besparen op uw telecomkosten

Besparen op telecomkosten | Besparen op telefonie | Buzzyes

Besparen op vaste kosten, zonder in te boeten op het vlak van kwaliteit, heeft heel wat voordelen voor uw onderneming. Een van die vaste kosten is de telefonie. Belangrijker dan ooit, nu veel mensen tijdens de coronacrisis moeten telewerken. Wij bekijken samen met u hoe u kan besparen op telecomkosten. 

Wij pluizen de tariefplannen voor u uit

Als particuliere gebruiker is het al niet eenvoudig om uw weg te banen tussen alle mogelijke tariefplannen van telecomoperators, laat staan dat alle ondernemingen de meest gunstige bedrijfsformules hanteren. Vaak blijven deze contracten jarenlang onaangeroerd en betaalt uw onderneming in totaal dus te veel. In veel bedrijven wordt hoogstens gekeken of er individuele pieken zijn in het verbruik, het vaste contract wordt zelden onder de loep genomen.

Daar komen we met Buzzyes in het verhaal. Wij maken een kostenanalyse op en bekijken dus hoe hoog uw telecomkosten precies zijn en waarvoor de centen exact gebruikt worden. Vervolgens gaan we op marktonderzoek om te kijken of andere diensten eventueel gunstiger zouden zijn voor uw onderneming. Uiteraard houden wij steeds rekening met de noden van uw bedrijf. Die zijn volstrekt anders voor een groot bedrijf met honderden werknemers dan bij een kleine zelfstandige. 

Zelf hoeft u dus geen tariefplannen voor ondernemingen meer uit te pluizen, wij doen dat voor u. Daarbij werken wij uiteraard afhankelijk van eender welke operator en bekijken we alle mogelijke toepassingen die geschikt zijn voor uw bedrijf.

 

Enkel betalen als we resultaten boeken: no cure, no pay

Bij Buzzyes zijn we zodanig overtuigd van de besparingsmogelijkheden voor uw bedrijf dat we werken met een no cure, no pay formule. U betaalt dus alleen voor onze werkzaamheden als we ook daadwerkelijk toepasbare besparingsmogelijkheden hebben gevonden. U loopt dus geen risico op onnodige kosten.

Interesse om samen met ons op zoek te gaan naar mogelijke besparingen voor uw bedrijf? Neem dan snel contact op met Buzzyes voor een kostenanalyse.

Finela bv

Volg ons op Social Media